Savadeck

Savadeck je brend građevinskog materijala, tačnije dekinga. Deking je vrsta obloge od drveta ili kompozita (mešavine drveta & plastike) koja ima široku primenu u savremenoj gradnji. Koristi se kao obloga za podove i fasade, ali se od dekinga mogu praviti i drugi proizvodi na primer, nameštaj ili tende. Za Savadeck sam krenuo da radim pre par godina, započeli smo sa redizajnom starog logoa, a saradnju nastavili gradeći vizuelni identitet. 

Kao pionir dekinga u Srbiji, Savadeck je brzo rastao i postajao pravi brend. Sa svojom agencijom pratim rast ovog brenda na svim poljima. Zajedno smo napravili vebsajt, društvene mreže i sproveli veliki broj kampanja, tako da je Savadeck u našoj zemlji postao sinonim kako za deking, tako i za kvalitet i poverenje. Danas, između Savadecka i Alas agencije vlada pravi partnerski odnos. Vremenom smo se sprijateljili, tako da se neretko desi da vikend provedem na pecanju sa osnivačem ovog brenda.

Imate pitanje?

Ne oklevajte, pošaljite poruku, a ja ću se potruditi da Vam odgovorim u što kraćem roku!


Takođe mi možete pisati na hello@nikolapetrovic.rs ili me kontaktirati telefonom na +381601474770, pošto ne koristim društvene mreže.